STILSKE IGRE

Nova modna ikona uskočila u ekstravagantnu kombinaciju koji bi se rijetki usudili nositi

26.06.2019 u 12:55

Bionic
Reading

Mlada glumica i pjevačica Zendaya Coleman koja se proslavila još kao tinejdžerica ulogom Rocky Blue u Disneyjevoj hit seriji 'Shake It Up', u kratkom je roku postala nova miljenica modnog svijeta

Modni kritičari ne prestaju hvaliti mladu Amerikanku koja je pokazala da ima nepogrješiv osjećaj za modu te se često pojavi u kombinacijama koje bi se rijetki usudili nositi.

  • +10
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Simpatična brineta koja je nedavno postala crvenokosa pojavila se u stajlingu za koji je dobila samo pozitivne ocjene.

Zendaya koju možemo gledati u novoj seriji 'Euphoria' o odrastanju tinejdžera, ukrala je pozornost u New Yorku odjevena u crveno od glave do pete.

Bivša teen zvijezda iskombinirala je upečatljivi sako sa suknjom A-kroja načinjenima od iste crvene satenske tkanine sitnog uzorka s potpisom prestižnog Fendija.

Posebnu notu ovoj otkačenoj kombinaciji dale su čizme od istog materijala. Svoju dugu kosu Zendaya je podignula u moderni niski rep, a diskretnim je make upom naglasila lijepe crte lice.

Inače, 22-godišnjaka ljepotica već godinama surađuje s modnim stilistom Lawom Roachom.

Svoju uspješnu modnu suradnju započeli su 2011. godine, kada je bivša Disneyjeva zvijezda imala tek 14 godina i tražila idealnu kombinaciju za premijeru glazbenog dokumentarca 'Never Say Never' o pjevaču Justinu Bieberu.

Za razliku od svojih vršnjakinja, Zendayu nećemo nikad vidjeti u golišavim kombinacijama već bira nesvakidašnje outfite koje je teško ne zamijetiti.

'Nju je tako zabavno gledati kako živi na crvenom tepihu i priziva različite likove. Zendaya je odličan uzor mladim djevojkama jer ona doslovno može i sve će nositi', ističe Roach.