zaboravljeni remen

Podiže svaki stajling: Must have modni dodatak s početka milenija vratio se na scenu

22.09.2023 u 06:18

Bionic
Reading

Remen sa zakovicama bio je omiljeni modni dodatak Avril Lavigne i Lindsay Lohan, a samim time i neizostavan dio stajlinga ranih 2000-ih

Svi oni koji su početkom 2000-ih bili u tinejdžerskim godinama imali su jasan dress code: široke traperice s niskim strukom, bijele Adidasove tenisice, bejzbol majice i nakit sa zakovicama i šiljcima, kojima iz dana u dan opet raste popularnost.

Ovakve modne dodatke osobito su voljele nositi Avril Lavigne i Lindsay Lohan, a njihov omiljeni široki remen sa zakovicama spreman je za povratak na modnu scenu.

Oživljavanje ovog trenda dogodilo se na proteklim tjednima mode u New Yorku i Londonu te smo ga redovito viđali u street style kombinacijama.

Od nošenja uz suknju i pleteni top do kombinacija s haljinama i kratkim kombinezonima; dobro upućene fashionistice pokazale su nam niz stajlinga, kojima je ovaj gotovo zaboravljeni remen izgledao kao savršen dodatak!

Uz to, za one hrabrije postoji i opcija nošenja dva remena u komplementarnim bojama, a ako se želite držati provjerenog stila, birajte klasični crni remen sa zakovicama u kombinaciji s hlačama niskog struka.