STAJLIŠ ODVJETNICA

Amal Clooney očarala chic outfitom koji je sjajan primjer poslovne elegancije

21.09.2023 u 21:31

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Amal Clooney, uspješna odvjetnica za ljudska prava, bez sumnje zaslužuje svoj status modne ikone što je dokazala nebrojeno puta

Supruga Georgea Clooneyja nedavno je i u Veneciji pokazala niz genijalnih modnih izdanja 'izvan dužnosti' u kojima su uglavnom prevladavale upečatljive, ženstvene haljine kakve laskaju njezinoj zavidnoj figuru, majka blizanaca Elle i Alexandera, no kad se radi o poslovnim prigodama, Amal ne zna za greške.

Amal, britanska odvjetnica libanonskih korijena, ponovno je očarala modne zaljubljenice i prilikom gostovanja u UN-u.

Amal Clooney u Veneciji Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Lijepa brineta pojavila se pred 78. Općom skupštinom Ujedinjenih naroda kako bi govorila o Deklaraciji protiv proizvoljnog pritvaranja u međudržavnim odnosima.

Amal Clooney je za tu prigodu 'očitala' lekciju iz stila, u outfitu bez zamjerke.

Odjenula elegantan kaput-haljinu od tvida s odgovarajućim crnim gumbima na sredini i tankim crnim remenom koji je dodatno istaknuo njezin vitki struk, a ovaj chic stajling koji bi se svidio ljubiteljicama poslovne elegancije zaokružila je decentnim make upom i ženstvenom frizurom.

Inače, George Clooney koji je godinama bio na glasu kao najpoželjniji neženja i odvjetnica za ljudska prava u braku su od 2014. godine. Tri godine kasnije, dobili su blizance, Alexandera i Ellu.