CILJANO UKLANJANJE NEPRAVILNOSTI

Nova linija Normaderm Hyaluspot iz Vichyja

11.03.2013 u 13:58

Bionic
Reading

Ljude više od svega zabrinjavaju nepravilnosti na licu, bez obzira na dob, tip i boju kože. Vichy predstavlja NORMADERM HYALUSPOT - njegu za ciljano i brzo uklanjanje prištića s hijaluronskom kiselinom

Uz pomoć hijaluronske kiseline Normaderm predstavlja prvu nevidljivu tehnologiju 'flastera' koja stvara zaštitni sloj kože. Spoj aktivnih sastojaka (salicilna kiselina + LHA) pruža antibakterijsko djelovanje te intenzivno čisti i uklanja nepravilnosti bez traga

Tekstura gela NORMADERM HYALUSPOT osvježava već pri samom nanošenju, ne isušuje te je primjerena i za osjetljivu kožu.

Bez obzira na uzrok prištića – stres, hormonalne promjene, brijanje ili neujednačena prehrana – njihov nastanak uvijek ovisi o bakterijama koje ih koloniziraju. Često se malo, jedva vidljivo područje crvenila u svega par sati impulzivnog i podsvjesnog diranja i stiskanja pretvara u vidljivu nepravilnost što dovodi do njenog inficiranja bakterijama.

Diranje nepravilnosti neizbježno dovodi do infekcije. Na zdravoj su koži od djetinjstva prisutne bakterije koje su sastavni dio 'normalne' flore kože: Propionibacterium acnes, Staphylococcus aureus i Propionibacterium granulosum. Sva tri tipa mogu uzrokovati izbijanje prištića uslijed i najmanje metaboličke neravnoteže ili oslabljenog obrambenog sustava. Ove se bakterije hrane sebumom i razmnožavaju te oslobađaju molekule koje pojačavaju upalu ili crvenilo koji se javljaju istodobno kada i nepravilnost.

Linija Normaderm sastoji se od proizvoda za čišćenje, njegu i prekrivanje te predstavlja napredno oružje u borbi protiv nepravilnosti. Gel za dubinsko čišćenje 3 u 1 micelarna otopina, potpuna njega protiv nepravilnosti i za hidrataciju, stik za isušivanje i prikrivanje nepravilnosti te Normaderm teint dostupan u četiri nijanse samo su neki od vodećih proizvoda Normaderm linije.

Informativna cijena Normaderm Hyaluspot iznosi 109,59 kuna