PILAR DE ARCE

Mislite da popularni teddy kaputi i kožne hlače ne pristaju damama svake dobi? Samo pogledajte ovaj stajling

08.11.2021 u 11:00

Bionic
Reading

Pilar De Arce, španjolska pedeset plus influencerica, zbog svojih genijalnih modnih kombinacija ima rastuću vojsku fanova koje ne prestaje inspirirati

Ova pedeset plus influencerica nametnula se kao jedna od najpopularnijih modnih ikona među damama zrelije dobi, a svojim maštovitim outfitima iznova nas oduševljava.

Dobro je poznata i po tome što lako spaja skupocjene krpice s odjećom svima pristupačnih brendova poput Manga, Topshopa, Zare, Bershke...

Uvijek spremna za modne iskorake, Pilar s puno stila nosi i vedre boje, upečatljive uzorke i smjele krojeve te rado krši pravila odijevanja za dame iznad 50.

Vitka brineta ponovno je zadivila fantastičnim izdanjem za jesensko/zimsko razdoblje u kojem je sve očarala. Ukoliko još uvijek zazirete od popularnih teddy kaputa i kožnih hlača, Pilar De Arce ima fantastičnu kombinaciju za koju je dobila samo komplimente.

  • +20
Kožne hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Influencerica iz San Sebastiana bez greške je spojila divan kaput u boji konjaka i kožne hlače u istom tonu s upečatljivom zelenom košuljom, a look za poželjeti upotpunila je sunčanim naočalama i statement nakitom.

'Savršenstvo', 'Divna Pilar', 'Ova boja oduševljava', samo su se redali komplimenti na račun markantne Španjolke.