ZENDAYA

Nova ikona stila postala je zanosna plavuša: Na crvenom tepihu u Parizu ukrala je sve poglede

08.04.2024 u 09:30

  • +6

Zendaya

Izvor: Profimedia / Autor: LIONEL GUERICOLAS / STARFACE / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon Australije, promo turneja filma 'Challengers' nastavila se u Parizu, a njegova glavna zvijezda, glumica Zendaya Coleman, i ovoga puta imala je svu pozornost

Nova ikona stila, kako ju brojni nazivaju, priuštila je nezaboravne modne trenutke na promo turneji drugog nastavka ZF hita 'Dina', a na njezine nove modne eksperimente javnost nije trebala dugo čekati.

Posljednjih tjedana Zendaya se nalazi na promo turneji svog novog filmskog projekta, romantične dramedije 'Challengers', koju je otvorila u australskom Sydneyju, s novim imidžom i u prigodnoj haljini koju je samo za nju stvorio dizajner Jonathan Anderson na čelu modne kuće Loewe.

  • +2
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sa filmskom ekipom ovih je dana stigla u Pariz, a nakon dnevnih izdanja u znaku limeta zelene boje, za večernje sate pripremila je novu modnu poslasticu, ali i frizuru.

Imidž plavuše 27- godišnja glumica odlučila je podići na novu razinu pa je na premijeri filma u Parizu osvanula s dugim i pažljivo isfeniranim uvojcima, nakon trendovske bob frizure.

Novi look pratio je i zanimljiv modni odabir. Na premijeri filma pozornost je ukrala u strukiranoj bijeloj haljini s lepršavim donjim dijelom, podebljanom detaljem zanimljivog kožnog pojasa u struku.

Riječ je o kreaciji koju je samo za nju osmislio dizajner Nicolas Ghesquiere na čelu francuskog Louis Vuittona - brenda čija je nova ambasadorica.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Nakit brenda Bulgari, za koji također nastupa u ulozi zaštitnog lica, također nije nedostajao, a ovoga puta opredijelila se za komplet nakita stvoren od decentnih naušnica i ogrlice od dijamanata.

Za izdanja Zendaye na promo turneji filma 'Challengers' i ovoga puta brine njezin dugogodišnji prijatelj i stilist Law Roach, uz čiju je pomoć postala modnom zvijezdom koja gotovo da nema konkurenciju na crvenom tepihu.