doček na moru, zašto da ne

Nova godina u Rovinju je uvijek dobra odluka

08.12.2022 u 09:44

  • +6

Nova godina u Rovinju

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Bliži nam se nova godina pa tako, prije novogodišnjih odluka, treba odlučiti gdje proslaviti doček. Jeste li ikada razmišljali to učiniti u mjestu u kojem inače ljetujete? Maistra Collection ima dobar prijedlog koji svakako vrijedi razmotriti

Iako Rovinj uvijek spominjemo kada su u pitanju sunce, more, plaže i odlični restorani, zimski period u ovom gradu iz godine u godinu postaje sve zanimljiviji. Posebno ove zime kada je Rovinj oduševio sa potpuno novim konceptom Adventa koji će trajati sve do prvih dana 2023. Ako tome pridodate smještaj u modernom dizajn hotelu, večeru sa japanskim specijalitetima, zabavu do kasnih sati, onda imate vrlo jasan odgovor kamo za doček.

Hotel Lone – uvijek poseban pa i za NYE

Prvi dizajnerski hotel u Hrvatskoj, Hotel Lone, organizira doček u skladu sa svojom arhitekturom - ekskluzivan i opuštajuć. Novogodišnji paket u ovom hotelu uključuje smještaj s bogatim doručkom, a znamo koliko je doručak važan u ovom dinamičnom dijelu godine punom zabava i druženja. Sam doček možete započeti pićem dobrodošlice u lobiju hotela, a zatim se spustiti u restoran Tekka by Lone na večeru od čak šest sljedova.

Ako niste baš za sjedenje za stolom, nego više za minglanje među ljudima, tu je opcija i dočeka uz buffet večeru, slatki kutak i živu glazbu u restoranima ON i E. Da bi svima doček bio jednako zabavan, mlađima će tijekom novogodišnje noći na raspolaganju biti game room s raznim igrama i konzolama.

Dan poslije možete započeti kasnije nego obično jer doručak traje do podneva. Za opuštanje i revitalizaciju ćete moći neograničeno koristiti hotelski Spa i Wellness.

Ako vam sve ovo zvuči primamljivo, svoj dolazak i nezaboravan doček osigurajte već danas u samo nekoliko klikova putem linka.

Dan prije i poslije

Ukoliko odlučite doći koji dan ranije ili produžiti svoj boravak u prvim danima 2023. svakako u svoj itinerer uključite posjetu rovinjskom adventu. Sam program odvija se na tri ključne lokacije, jedna od druge udaljene tek 10-ak minuta ugodne šetnje, a koje nude tri različita doživljaja adventa. Takozvani tradicionalni advent nalazi se ispred crkve sv. Eufemije, gdje su postavljene ručno izrađene jaslice u prirodnoj veličini. Druga lokacija na glavnom je gradskom trgu, gdje se mogu kušati autohtoni specijaliteti, sve praćeno nastupom brojnih bendova, dok se treći, moderni advent, nalazi na gradskoj šetnici Lungomare Plaza podno hotela Grand Park, gdje se svakog vikenda od 10 do 17 sati mogu degustirati i kupiti najbolji istarski proizvodi – sirevi, tartufi, pršut, ulje, te ispijati fantastična vina i pjenušci uz najljepši pogled na Mediteranu, DJ glazbu i atraktivan zabavni program. Više o samom programu Advent Rovinj možete pronaći ovdje (www.rovinjadvent.hr)

Kao što vidite, u Rovinju je sve spremno za vaš doček. Vi samo morate odlučiti koliko dana želite uživati. A ni to nije teško jer što god odaberete, dobro ćete izabrati.