stil i udobnost

Nova A'marie kolekcija nosiva je kroz cijeli dan, svaki dan te na mnogo načina

15.03.2023 u 11:26

  • +4

A'MARIE 24/7 kolekcija

Izvor: Promo fotografije / Autor: SENJA VILD

Bionic
Reading

A'marie predstavlja novu Basic & A’denim kolekciju od održivih materijala naziva 24/7 koja je dizajnirana za ženu koja traži stil, udobnost i svestranost kroz cijeli dan, svaki dan, ali i kroz cijelu godinu

A'marie već godinama vrlo vješto jednostavne modele čini ženstvenima i lako nosivima. Kolekcija '24/7' kreirana je da ženama istovremeno pruži osjećaj samopouzdanja i opuštenosti, ali i svestranosti jer je nosiva kroz cijeli dan, svaki dan te na mnogo načina.

Kao predvodnik održive mode u Hrvatskoj, koji izbor materijala prilagođava najnovijim tehnologijama te podiže svijest o ekološkoj održivosti, brend A'marie ostaje vjeran visokokvalitetnoj, samoodrživoj tkanini MicroModalu, materijalu koji se dobiva iz stabla bukve te poznatom japanskom organskom pamuku koji je u najboljem svijetlu predstavio A’ denim kolekciju. Cijela kolekcija je izrađena lokalno, u Zagrebu, i u bližoj okolici, a svaki je model pakiran u biorazgradive vrećice za višenamjensku uporabu.

'Zadovoljna sam što sam ovom kolekcijom uspjela stvoriti odjeću za svaku ženu koja užurbano plovi kroz dan, a kojoj je prije svega bitna udobnost, ali i stil. Ideja cijele kolekcije je da je ona nosiva od jutra do večeri, od sastanaka do večernjih izlazaka i tako tijekom cijele godine. Stvaranje takvih polivalentnih odjevnih predmeta u kojima je žena zadovoljna, stvar je održivosti koja se provlači kolekcijom, ali i cijelim A’marie brandom. Stvaranje svake kolekcije za mene je emotivni i strastveni proces, a priprema A’ denim-a bila je novi izazov. Traperice su intrigantni dio svakog ormara, svi ih imaju i baza su skoro svakog outfita danas, zato moraju biti savršene, od ugodnih materijala i besprijekorno krojene.'

Inspirirana današnjim užurbanim životom, Anamarija Brkić objedinila je materijale koji donose udobnost, prilagodljivi dizajn te boje koje su capsule kolekcija svakog ormara. No to je samo dio zbog kojeg ćete ovu kolekciju obožavati, ali i moći u potpunosti prilagoditi svom stilu.

Nova 24/7 kolekcija uključuje haljine, bluze, suknje i dodatak A’marie opusu - traperice. Traperice su izrađene od visoko kvalitetnog organskog pamuka, dolaze u nekoliko modela i tri boje - klasičnoj plavoj boji trapera modeli Lota i Blair, crnoj boji model Dore te Amber u boji karamele.

Za ostatak kolekcije, tu je Lenzing™ MicroModal od kojeg su izrađene jednostavne, ali potpuno jedinstvene bluze poput Natalie, Olivie, Sadie, i haljine Simone, Valerie i Thalite krojene su u kratkim i dugim siluetama u univerzalnoj veličini i u bojama koje pristaju baš svakom outfitu - bijeloj, tamnoplavoj te crnoj, s naglascima poput dugačkih mašni na preklop koje se mogu nositi na nekoliko načina, stvarajući bezbroj zanimljivih kreacija.

U ovoj kolekciji zauzet je bezvremenski pristup dizajnu, osiguravajući da svaki komad ostane nosiv i u godinama koje dolaze. Uvodi nas iz dana u noć, iz proljeća u dugo isčekivano ljeto, a uz nekoliko modnih dodataka te jaknom ili dobrim kaputom, na ove ćete se modele moći osloniti u niz prigoda te će postati nosivi i od jeseni pa sve do zime.