NOVITET IZ ZARE

Nosiva u svim prigodama: Ova chic suknja podići će baš svaki stajling

04.10.2023 u 20:37

Bionic
Reading

Metalik trend etablirao se kao jedan od najviralnijih modnih trendova ove sezone. Sjajne tkanine postaju protagonisti najboljih street style lookova, a time i naše garderobe

Potpomognut 'Renaissance' turnejom pop dive Beyoncé, trend komada metalik sjaja ne pokazuje znakove stajanja, a kao u slučaju brojnih drugih trendova, španjolska Zara promptno je reagirala i na ovaj.

Haljine, sakoi, traperice, suknje... Metalik efekt zahvatio je sve vrste odjevnih predmeta bez iznimke, no ove sezone prvenstveno trijumfira u formi hlača i suknji. I premda smo do sada svjedočili lansiranju stotina različitih verzija odjevnih komada metalik sjaja, na Zarine police ovih je dana stigao jedan od najposebnijih primjeraka.

Riječ je o suknji dužine midi stvorene od fluidne tkanine zlatne boje koja će uzdići ne samo dnevne kombinacije, već i one za svečane prigode.

Dostupna u širokom rasponu veličina, u prodaji se nalazi po cijeni od 26 eura, a stiže i s odgovarajućim topićem s halter ovratnikom, čija cijena iznosi 23 eura.