PODIŽU STAJLINGE

Zara opet ima najljepše verzije najpoželjnijih jakni za prijelazno razdoblje

06.09.2023 u 15:09

Bionic
Reading

Potpomognut 'Renaissance' turnejom pop dive Beyoncé, trend komada metalik sjaja ne pokazuje znakove stajanja, a kao u slučaju brojnih drugih trendova, španjolska Zara promptno je reagirala i na ovaj

Nakon denim komada 'umočenih' u srebro, Zarin dizajnerski tim osmislio je nove komade metalik sjaja, predvođene neodoljivim verzijama bomber jakni.

U tipičnoj, maslinasto zelenoj ili bež boji, bomber jakne ponovno su pronašle put do polica trgovina sloveći za trendovsku jaknu sezone, a Zara ju sada nudi u zlatnoj i srebrnoj varijanti.

Sa ovim efektnim verzijama bomber jakni dizajnerski tim popularnog high street brendav vješto je spojio dva velika trenda sezone koje će nesumnjivo zainteresirati modne ovisnice.

Po cijeni od 50 eura, Zarine bomber jakne u srebrnoj i zlatnoj boji podići će baš svaki stajling, o čemu dovoljno svjedoče i promotivne fotografije ovog modnog artikla na stranicama Zare.

Sudeći po njima, efektne verzije jakne bomber savršeno će pristajati podjednako sjajnim komadima poput traperica srebrnog finiša ili pletenom suknjom sa sjajnim nitima, kao i ponešto suptilnijim komadima.

VRUĆI NOVITETI

Udobne, elegantne i trendi: Deset Zarinih haljina za jesen koje ćete obožavati nositi

Pogledaj galeriju