NAJBOLJI PRIMJERI

Nosite naočale? Dobro pripazite na to koju ćete varijantu boba odabrati

28.05.2021 u 15:04

Bionic
Reading

Dominacija bob varijanti ne jenjava što nije nikakvo čudo obzirom da se radi o frizuri koja je praktična, ženstvena i jednostavna za održavanje

Ako i vi nosite naočale koje su odavno prerasle svoju osnovnu funkciju pomagala za vid, a razmišljate o novoj frizuri evo o čemu biste trebali voditi računa.

Kratki, asimetrični ili long bob omiljeni su među zaljubljenicama u modu, a ukoliko nosite dioptrijske naočale razmislite o tome koje su varijante ove popularne frizure najbolji odabir za vas.

Upravo je ta raznolikost ono što bob čini toliko poželjnim jer za svaki oblik lica, boju kose ili strukturu vlasi postoji idealna varijanta, a neke se verzije boba savršeno slažu upravo s naočalama.

Pa ako ste željni promjene i odlučili ste se za odlazak k frizeru, možda vas nadahnu neke od ovih cool varijanti omiljene frizure bezvremenskog stila.

Ombré Bob

Bob u obliku slova A

Kod asimetričnog boba kosa je sprijeda dulja nego straga, tako da se oblikuje crta u obliku slova "A". Ovaj je stil posebno pogodan za statement naočale sa širim okvirom.

Valoviti bob

Bob nadahnut 90-ima

Devedesete su također ostavile traga na našoj kosi. Retro vibracije iz popularnog desetljeća dolaze s elegantnim, elegantnim bobom koji ističe i usklađuje se s bilo kojim naočalama.

Bob stiliziran na jednu stranu

Lob

Ravno ošišani bob