KRALJICA MODNIH PISTA

Nosi reviju tek 20 dana nakon što je peti put rodila

04.07.2016 u 12:03

Bionic
Reading

Jedna od najtraženijih manekenki na svijetu, 34-godišnja Natalia Vodianova početkom lipnja rodila je peto dijete, no to je nije spriječilo da odradi Givenchyjevu couture reviju

Lijepa manekenka s razlogom nosi nadimak Supernova, a poznata je po tome što na modne piste izlazi netom nakon što otrči polumaraton. No plavokosa manekenska zvijezda ovaj put je nadmašila samu sebe te je na Givenchyjevoj reviji za proljetnu mušku kolekciju 2017., u sklopu koje je predstavljena i couture kolekcija, izašla u bijeloj plisiranoj haljini s volanima luksuzne pariške modne kuće i zadivila sve.

Vodianova je u vezi s Antoineom Arnaultom, CEO-om Berlutija i nasljednikom modnog carstva LVMH, dobila peto dijete, sina Romana, u drugom tjednu lipnja, a svega 20 dana nakon poroda prošetala se modnom pistom na poziv kreativnog direktora Givenchyja Riccarda Tiscija jer je on želio da njegova dugogodišnja muza otvori couture reviju.

Osim Vodianove, reviju su nosile Tiscijeve miljenice Kendall Jenner, Bella Hadid, Adriana Lima, Joan Smalls, Mariacarla Boscono i Irina Shayk, a ruska manekenka na Instagramu je nakon revije objavila da joj je bilo zabavno ponovo se družiti s prijateljima i osjetiti navalu adrenalina prije izlaska na pistu.


Vodianova iz veze s Arnaultom ima dvogodišnjeg sina Maxima te troje djece iz braka s engleskim milijunašem Justinom Portmanom

Na reviju ruske dizajnerice Uliane Sergejenko došla je u pratnji kćerke Neve

434791,433750,434651,396995