u dvije boje

Nose se na sve: Ove hlače iz Manga neodoljivo odišu tihim luksuzom

28.08.2023 u 22:15

Bionic
Reading

Nove široke hlače iz Manga odišu elegancijom koja ih čini savršenim odabirom za biznis kombinacije, ali i za modno pogođeni svakodnevni stajling

Trend tihog luksuza već neko vrijeme osvaja modni svijet svojom elegancijom na minimalistički način, ali i dozom ekskluzivnosti jer si ga tek rijetki mogu priuštiti. Srećom, postoje komadi koji odišu ovim stilom, a dostupni su po pristupačnim cijenama.

Jedan takav primjerak su hlače iz najnovije kolekcije Manga koje su klasičnog i svestranog dizajna, podjednako nosive na poslovnim sastancima, kao i opuštenijim druženjima s prijateljima.

Ovakav model širokih hlača osvaja besprijekornim linijama i malenim bočnim džepovima te chic remenom kao stvorenim za nošenje uz košulje ili uske džempere, dok blago skraćene nogavice garantiraju svakoj obući maksimalno dolaženje do izražaja.

Dobra vijest je i što dolazi u dvije boje, krem i crnoj, uz koje ćete lako stilizirati dojmljive biznis stajlinge i pri ruci uvijek imati nepogrešiv komad za dnevne lookove.

U doba kada sve više udobnost dolazi ispred estetike, ovakve široke hlače promiču se u hit jesenske komade te svojim elegantnim dizajnom garantiraju nosivost iz sezone u sezonu.