cargo satenske hlače

Svestrane i elegantne: Ove hit hlače postaju glavna zvijezda u Zarinoj novoj kolekciji

24.08.2023 u 10:21

Bionic
Reading

Zara je u novu kolekciju uvrstila jedinstven model cargo hlača napravljen od otmjenog satena koji vješto prati ženstvenu liniju noge

Cargo hlače još su prošle sezone počele uživati neviđenu popularnost koja, prema svemu sudeći, nimalo neće padati niti u nadolazećem periodu. Za sve one koji nisu osobito oduševljeni ovim trendom, a voljeli bi ga isprobati, Zara donosi chic model koji je savršen kompromis.

Jedan od daleko najomiljenijih svjetskih lanaca odjećom u svojoj novoj kolekciji predstavio je ravne satenske cargo hlače koje sve više postaju glavna zvijezda ponude.

Riječ je o modelu visokog struka, s tankim džepovima priljubljenima uz kožu i ne preširokim nogavicama, koje vješto prate siluetu i izdužuju nogu.

Unatoč očuvanju klasičnog cargo dizajna, satenska tkanina im daje mnogo elegantniji karakter te ovim hlačama pruža puno više mogućnosti kombiniranja od klasičnih traper modela ovog stila.

Posebna prednost jest i njihova boja jer dolaze u glamuroznom crnom te iznimno chic bijelom izdanju koje će se garantirano podići svaki stajling!

Kada je riječ o njihovom stiliziranju, izgledat će besprijekorno nošene u paru s kožnom jaknom jer će tvoriti vrlo privlačan kontrast nježnog i robusnog materijala kao što su saten i koža (posebno ako je riječ o bajkerskim modelima).

Za dnevne kombinacije nosite ih na trendi tenisice, dok će za kreiranje svečanijeg outfita biti dovoljan dodatak otmjenijih cipela i elegantne košulje.