MODNA INSPIRACIJA

Hlače od lana nisu rezervirane samo za ljeto: Evo kako ih nositi u prvim danima jeseni

23.08.2023 u 06:00

Bionic
Reading

Duge boho chic haljine, slamnate šešire i ravne sandale uskoro ćemo pospremiti u stražnji dio ormara kako bi ustupili mjesto komadima namijenjenim hladnim mjesecima u godini. Ipak, prvi dani jeseni ne moraju označavati oproštaj sa svim komadima koje smo obožavali nositi ljeti

Uz pamuk, svilu i viskozu, prozračni lan s razlogom je najomiljeniji odabir ljeti, a brojne fashionistice obožavaju ga isticati u formi elegantnih hlača.

Upravo su hlače od lana jedan od sezonskih predmeta koji se s lakoćom nose i u prvim danima jeseni, savršeno nadpunjujući šik i ponešto ozbiljnije kombinacije.

Kako nositi lanene hlače u prvim danima jeseni

Lanene hlače pomažu nam da razvijemo kombinacije koje odišu tihim luksuzom, danas omiljenom estetikom na modnoj sceni.

Elegantna i kvalitetna tkanina lana u potpunosti se uklapa u kod mirnog luksuza. U formi hlača, ravnih ili širokih, u prvim danima jeseni činit će izvrsnog stilskog partnera sakoima nježnih boja ili klasičnim košuljama predimenzioniranog kroja.

Ne zaboravite opremiti se zlatnim ili srebrnim nakitom, ovisno o ukusu i boji kože, i očito 'damskim' torbicama kao protuteži opuštenijoj estetici hlača od lana. Također je u jesenskim danima sasvim moguće zamisliti total look u lanu, o čemu najbolje svjedoči stajling street style zvijezde Aimee Song.