OSVAJAJU TRENDSETERICE

Nose se kombinezoni: Ovaj udoban, a efektan odjevni predmet idealan je za prijelazno razdoblje

20.04.2019 u 22:45

Bionic
Reading

Kombinezoni zapravo nikad nisu ni izašli iz mode, samo se njihovi izgled i dezen kroz godine mijenjao. Tako trenutno prevladavaju široki krojevi, laneni materijali i nude nijanse koje neodoljivo podsjećaju na safari look

Brojne domaće poznate dame nisu odoljele vrućem trendu koji nas iznova svake godine oduševi svojom udobnosti i efektnosti. Riječ je o kombinezonima, koji se jednako dobro mogu uklopiti u casual dnevni stajling, kao i za neku svečaniju prigodu.

Ponuda u popularnim high street trgovinama raznolika je, ali naše su trendseterice poludjele za jednim motivom, a to je takozvani safari look. Kao najpozitivniju osobinu kombinezona brojni stilisti ističu laskav učinak na liniju i pažljivo naglašavanje oblina.

Prepoznala je to voditeljica Nevena Rendeli koja se u kombinezonu bež nijanse osjeća najugodnije dok s djecom trči po parku ili pak kada mora na neko službeno događanje.

Da u kombinezonu možete izgledati izuzetno elegantno dokazala nam je Olja Vori, jedna od domaćih fashion dama.

Blogerica Lidija Lešić igrala je na sigurno, pa se opredijelila za crni laneni kombinezon koji kombinira I u vrućim ljetnim mjesecima uz slamnati šešir i natikače.

View this post on Instagram

TeleportirajteMe.Odmah.Sada.

A post shared by Lidija Lešić (@lidijalesic) on

Zanimljivim maslinasto zelenim modelom s potpisom britanske dizajnerice Stelle McCartney nedavno se pohvalila i bivša domaća manekenka Tatjana Dragović još jednom dokazavši kako redovito ide ukorak s aktualnim modnim trendovima.