CAMILLE CHARRIERE

Noge u prvom planu: Francuska ikona stila zna kako nositi omiljeni ljetni trend

14.06.2023 u 17:26

Bionic
Reading

Camille Charriere, francuska modna influencerica s velikim brojem pratitelja, dobro je poznata po svojim chic modnim kombinacijama

S uređenom nonšalancijom, zgodna brineta samo slaže ludo dobre stajlinge i ovoga trenutka svi bismo ih rado isprobali.

Camille se bez puno razmišljanja odrekla karijere odvjetnice te postala jedna od najpoznatijih francuskih influencerica.

  • +3
Camille Charriere Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Plavokosa fashionistica, koja se može pohvaliti i vitkom figurom, rado nosi kombinacije koje slave njezinu besprijekornu liniju. Ponovno nas je oduševila ljetnim lookom koji izgleda fantastično, a uključuje jedan od najpopularnijih ljetnih komada - hlačice.

Francuska ikona stila, koja je odrasla u francusko-engleskoj obitelji, a diplomirala je pravo na Sveučilištu Paris Nanterre, ponovno je osmislila genijalan outfit, vrlo jednostavan i tako efektan.

Kratke hlače već neko vrijeme jedan su od onih odjevnih predmeta kojih se fashionistice ne mogu zasititi, a Camille je ležerne bijele hlačice kombinirala sa sivim topom bez naramenica i predivnom Pradinom torbom u kombinaciji dvije boje - bijele i intenzivno zelene - kakvu bi svaka fashionistica rado imala u svojoj kolekciji.

Cool frizura i nenametljiv make up odlično su zaokružili ovaj stajling idealan i za ljetne vrućine.

Inače, Camille je u ranijem intervjuu istaknula kako je ključ dobrog stila nikad se ne povoditi za trendovima, već ih prigrliti samo kad se uklapaju u osobni stil, što je po njoj definicija francuskog stila.

'Ideja je da svoju garderobu izgradite oko basic komada koji postaju vaš potpis i uronite u trendove tek kada vam stvarno odgovaraju. Tako ćete uvijek imati odjeću u kojoj sjajno izgledate', otkrila je jednom prigodom tajnu svoga stila.