na kćerinoj proslavi

Kome bolje stoji? Ivanka Trump isfurala istu haljinu kao Kate Middleton

13.06.2023 u 22:23

Bionic
Reading

Kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa na Instagramu je objavila fotografije svoje obitelji kako slave bat micvu kćeri Arabelle Kushner, obred kojim u židovstvu djevojčica na 12. rođendan postaje punopravni član zajednice. Na fotografijama se vidi kako ponosna mama blista u raskošnom izdanju

Kći Donalda Trumpa odabrala je svijetlo zelenu verziju svjetlucave haljine s dugim ogrtačem, britanske dizajnerice Jenny Packham.

Istu takvu haljinu u zlatnoj boji ranije je nosila princeza od Walesa i to na premijeri filma 'No Time to Die' 2021. godine u Royal Albert Hallu u Londonu. Riječ je o kreaciji 'Lotus Lady' koja stoji 5000 dolara.

Bivša predsjednička savjetnica nosila je svoju plavu kosu u mekim valovima za veliki dan svoje kćeri, s dramatičnim smokey eye i ružem u boji kože. 'S obiljem ljubavi i neizmjernog ponosa, Jared i ja smo prošlog vikenda proslavili Bat Mitzvu naše kćeri Arabelle. Razmišljamo o vikendu puna srca i s obiljem radosti i zahvalnosti', napisala je Ivanka Trump u opisu fotografija koje je pokazala na Instagramu.

Ivanka slijedi stope Marthe Stewart, koja je prošlog mjeseca nosila gotovo identičnu verziju zlatne haljine Jenny Packham koju je nosila Kate Middleton na Sports Illustrated Swimsuit izdanju. Možda je Ivanka bila inspirirana princezom od Walesa kada je prisustvovala jordanskom kraljevskom vjenčanju 1. lipnja zajedno s budućom kraljicom, koja je za aferu nosila drugačiju šljokičastu haljinu Jenny Packham.

Inače, Kate dizajn britanske dizajnerice često nosi u raznim prigodama uključujući i pojavljivanje na kraljevskoj turneji u Kanadi 2011. potom za 70. rođendan kralja Charlesa te na nedavno održanom državnom banketu. Ženstvene i jednostavne siluete haljina, posebno onih koje bira, učinjene su posebnijima dodatkom svjetlucavih kristalića i šljokica u raznim oblicima ili na pojedinim mjestima, za upečatljiv naglasak.