izgleda bolje no ikad

Njezina ljepota je bezvremenska: Salma Hayek slavi 55. rođendan, a prizor dok pozira u bikiniju teško ćete moći zaboraviti

08.09.2021 u 12:22

Bionic
Reading

Premda bi joj mnogi dali puno manje, Salma Hayek proslavila je 55. rođendan, a na društvenim mrežama obilježila ga je fotografijom u bikiniju što je za glumicu postala svojevrsna tradicija. Fotografija je, očekivano, privukla veliku pažnju obožavatelja i pratitelja, a nikome nije promaknula činjenica kako Salma izgleda božanstveno

Salma Hayek 55. rođendan proslavila je u raju na zemlji, a to dokazuje i njezina nova fotografija na Instagramu. Zvijezda filma 'House of Gucci' na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira na tropskoj plaži odjevena u kraljevsko plavi jednodijedjelni bakini.

Uz doista upečatljivu fotografiju Salma je napisala: 'Sretan mi 55. rođendan. Veselim se novim avanturama.' Objavljivanje fotografije u bikiniju povodom rođendana postala je svojevrsna tradicija za Salmu posljednjih nekoliko godina.

Nekoliko dana prije rođendana Salma je objavila još jednu fotografiju s odmora, a na njoj glumica pozira uz bazen sa sunčanim naočalama mačkastih okvira, a iza nje se nazire predivna tropska destinacija.

Salmin sjajan izgled koji odolijeva godinama teško kome može promaknuti, a glumica je nedavno gostovala u showu 'Red Table Talk' te je tom prilikom otkrila svoju tajnu gracioznog starenja. Rekla je da se dob žene ne smije smatrati ograničenjem. 'Za žene se postoji rok trajanja. To tako mora biti. Jer činjenica je da možete biti sjajni u bilo kojoj dobi. Možete biti uspješni u bilo kojoj dobi, možete sanjati u bilo kojoj dobi, također možete biti i romantični u bilo kojoj dobi,' rekla je Salma u emisiji.

  • +4
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Christopher Tamcke / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Imamo pravo biti voljene zbog onoga što jesmo. Nismo stvorene samo da bismo rađale djecu, nismo ovdje samo zato da bismo se brinule u muškarcima. Nismo ovdje kako bismo posluživale sve i svakoga, a nakon toga se djeca odsele…to je kao da kao žena imate rok trajanja. To krivo shvaćanje prisutno je već godinama,' dodala je Salma.