EVA HERZIGOVA

Njena čipkasta haljina malo što ostavlja mašti

10.09.2014 u 09:30

Eva Herzigova

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jedna od najboljih manekenki na svijetu Eva Herzigova nema problema s naglašavanjem svojih atributa, a kako joj to dobro ide, pokazala je na zabavi Jaguar XE u Londonu

Zgodna 41-godišnja Eva, naime, u crnoj čipkastoj haljini malo je ostavila mašti. Ta mama troje djece uskočila je u usku prozirnu haljinu koja joj je sjajno isticala vitko tijelo. Odličan izbor za manekenku koja nema ni grama viška.


Zlatne efektne naušnice i lice s minimum make-upa zaokružili su seksi izdanje. Osmijeh, seksipil i sofisticiranost Evi su osigurali impresivnu karijeru, a i sada u 41. godini izgleda kao u najboljim danima.

'Ponekad sam bila neljubazna i bilo je teško raditi sa mnom, ali sam bila i veliki entuzijast, trudila sam se da radim što više. Neprekidno sam išla iz jednog aviona u drugi, s revije na snimanje, u različitim vremenskim zonama. Bilo je iritantno i naporno', svojedobno je izjavila Eva za francusko izdanje časopisa Marie Claire. Brz tempo koji je imala na vrhuncu karijere zamijenila je drugim obavezama; uživa s djecom i drugim poslovnim izazovima, a kad treba, na crvenom tepihu podsjeti zašto se dobro zna tko je Eva Herzigova.