INOVACIJA IZ SCHWARZKOPF PROFESSIONALA

Njega kose na bazi čistih prirodnih elemenata

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 01.02.2010 09:06
  • Objavljeno 01.02.2010 u 08:39
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Schwarzkopf Professional prvi je pokrenuo novu liniju ESSENSITY koja predstavlja proizvode za boju, njegu i styling kose. Prezentaciji organske linije ESSENSITY prisustvovale su glumice Sanja Vejnović, Marijana Mikulić i Tamara Garbajs
SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Beauty & hair brand sa stoljetnom tradicijom, Schwarzkopf Professional, na hrvatsko je tržište lansirao inovativnu ESSENSITY liniju proizvoda čiji je glavni naglasak na korištenju čistih prirodnih elemenata.

Schwarzkopf Professional je prepoznao rastući društveni pokret u kojem osviješteni način života postaje jedan od najvažnijih trendova našeg vremena. Zdraviji život i promišljanje o ekologiji postaju sve važniji interesi pojedinaca diljem svijeta.

ESSENSITY sadrži samo najčistije organske i prirodne esencije dobivene učinkovitim i inovativnim tehnikama ekstrakcije kako bi se postigao najviši stupanj prirodnosti. Svojom ESSENSITY linijom, Schwarzkopf se obvezao izraditi vjerodostojan, autentičan i vrijedan brand s tri dimenzije održivosti: zdravlje, ekologija i društvena odgovornost.

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

U dimenziji ZDRAVLJE podupire se filozofija ‘FREE FROM’: svi proizvodi su oslobođeni umjetnih mirisa, silikona, parafina, mineralnih ulja i parabena, jamči se zamjena sintetičkih sastojaka kadgod je to moguće ne dovodeći u pitanje rezultate.

Dimenzija EKOLOGIJA – koriste se formule koje su uglavnom biorazgradive, sirovine dobivene iz materijala na biljnoj osnovi pri čemu se također koriste obnovljivi izvori. Cilj je izbjeći sprejeve i nepotrebne pakiranje proizvoda stoga se koristi ambalaža koja se 100% može reciklirati.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST se očituje kroz aktivnosti u kojima ESSENSITY podupire obnovu tropskih šuma sponzoriranjem pošumljavanja minimalno 70 hektara godišnje kako bi se povećala bioraznolikost i staništa za životinjski svijet, otvrajući mogućnost za zapošljavanje lokalnog stanovništva te potiče održivo korištenje šume.

Za ovu priliku u posebno uređenom zagrebačkom lounge baru PEOPLE’S poznati hair stylist Ivica Zanetti uzvanicima je detaljno prezentirao koncept ESSENSITY linije čiji je glasnogovornik. Kao posebni gosti i ljubitelji ESSENSITY filozofije pojavile su se etablirane hrvatske glumice Sanja Vejnović, Marijana Mikulić i Tamara Garbajs.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!