'BORILA SAM SE SA SOBOM'

Nives Drpić progovorila o kriznim trenucima

11.09.2013 u 12:49

Bionic
Reading

Nives Drpić za sebe kaže da je PR genij te da je često osjetila nepravdu, ali je uvijek izašla jača i motiviranija iz takvih borbi

Roman Nives Drpić 'Gola istina' bio je najprodavanija domaća knjiga 2008, ali Nives još nije dobila Kiklopa. Nakon što je priča završila na Županijskom sudu u Puli, sud je pravomoćno izrekao kako Nives treba dobiti književnu nagradu, no direktorica sajma Magdalena Vodopija to odbija.

'Svaki put kad mi je nanesena neka nepravda, izašla sam snažnija i motiviranija za nove pobjede', rekla je Nives Storyju,a vjeruje da 'Gola istina' neće tako lako pasti u zaborav.


Nives ne zanima što je čitatelji ne doživljavaju kao spisateljicu.

'Meni je sasvim svejedno. Mogu me doživljavati i kao starletu i ženu nogometaša, ženu bez zanimanja. Imam potpuno jasan i zdrav stav o sebi. Ja sam PR genij', rekla je Nives i progovorila o kriznim trenucima u spisateljskoj karijeri.

'Bilo je kriznih trenutaka, borbe sa samom sobom. Kada se prisjetim da nitko od urednika brojnih izdavačkih kuća nije želio ni otvoriti paket s mojim rukopisom 'Gole istine', a kamoli pročitati ga. Moja potraga za izdavačkom kućom trajala je više od godinu dana', rekla je Nives za Story.