U PRUGICAMA

Nives Čanović zavodila dugim nogama u mini haljini

18.06.2013 u 19:02

Nives Čanović

Izvor: Promo fotografije / Autor: Kozmo

Bionic
Reading

Originalna kozmetika koja u rekordnom roku rješava noćne more s prištićima i problematičnom kožom, stigla je u KOZMO, a proizvode isprobale i dizajnerica Anamarija Brkić, radijska voditeljica Nives Čanović i glazbenica Kim Verson

Najveća hrvatska drogerija KOZMO predstavila je jedinstveni američki brend, Formulu 10.0.6. koja u rekordnom roku rješava probleme prištića, neujednačenog tena i čisti problematičnu kožu. Nova snažna formula linija je proizvoda koja će se od danas moći pronaći ekskluzivno na policama ove drogerije.

Glazbenica Kim Verson i radijska voditeljica Nives Čanović za ovu su priliku obukle trendi prugice. Nives je imala simpatičnu haljinu i prisutnima pokazala lijepe noge.

Formula 10.0.6 stvorila je asortiman proizvoda koji svojim formulacijama koje koriste svježe, prirodne sastojke poput aloe vere, bambusa, bergamota, krastavca, zelenog čaja, morske trave i vitamina A, poboljšavaju problematičnu kožu. Svaki od proizvoda posebno je osmišljen da kožu ujednači te da promovira čistu, zdravu kožu.

Linija proizvoda koja se proizvodi u SAD-u, Australiji i Novom Zelandu postoji još od 1933. godine, a njezin najpoznatiji proizvod za čišćenje kože nosi naziv So Tottaly Clean.