ZNAKOVI SU OČITI

Nitko više ne sumnja u trudnoću Jennifer Aniston

14.12.2012 u 06:44

Bionic
Reading

Glasine o trudnoći Jennifer Aniston ne jenjavaju: prvo je pred restoranom Barney's na Beverly Hillsu širokim puloverom skrivala trbuh, a zatim je izbjegla piti vino i jesti suši – hranu i piće koje inače izbjegavaju trudnice

Iako su zaručeni od kolovoza ove godine, Jennifer Aniston i Justin Theroux to su tek nedavno proslavili, a par je, prema pisanju Mirrora, nedavno viđen i na večeri. No ono što je privuklo pažnju mnogih bio je Jennin izbor hrane i pića te večeri. Naime, prema pisanju Mirrora, Jenn se držala podalje od omiljenih alkoholnih pića, a nije ni jela sirovu ribu.

Nakon što je viđena kako skriva trbuh širokim puloverom i vijesti da je odlučila uzeti podulji 'godišnji' od svih projekata u kojima je sudjelovala, ova vijest dodatno je potakla nagađanja o njezinoj trudnoći.

Jenn i Justin zaručili su se u kolovozu, a vjenčanje je planirano krajem ove godine, tako da bi trudnoća bila doista divna vijest za 43-godišnju glumicu.

'Jenn voli zabavu, a na njezinoj zabavi povodom zaruka bilo je i više nego očito da pije samo vodu. Ljudi su također komentirali njezinu odluku o privremenom povlačenju s posla. Iako je ona kao razlog navela da želi što više vremena provesti s Justinom te se odmoriti, mnogi nagađaju da je upravo trudnoća pravi razlog te odluke. Trudnoća bi bila divna vijest za Jenn, koja u posljednje vrijeme izgleda doista sretno', otkriva blizak izvor.