ILI IH VOLITE ILI IH MRZITE

Nisu za svakoga: Zanosna brineta uskočila u omražene cipele koje će ovog proljeća biti veliki hit

11.03.2020 u 12:05

Bionic
Reading

Proslavljena manekenka Emily Ratajkowski redovito svojim odjevnim kombinacijama izaziva zanimanje modnih kritičara. Lijepa brineta zasigurno je jedna od onih žena koje se ne libe koketirati s trendovima, pa je tako nedavno u svoj ormar pospremila trendi sandale o kojima se proteklih mjeseci žustro raspravlja

Vlasnica brenda kupaćih kostima Inamorata i uspješna manekenka Emily Ratajkowski, koja se proslavila golišavom ulogom u spotu Robina Thickea za pjesmu 'Blurred Line', ne prestaje buditi zanimanje svojim mladenačkim i trendovskim modnim stilom koji inspirira žene diljem svijeta.

28-godišnja Britanka, koja se zbog posla preselila 'preko bare', nije prošla neprimijećeno na ulicama New Yorka, u kojem živi sa suprugom, redateljem i glumcem Sebastianom Bear-McClardom.

Atraktivna manekenka prošetala se u haljinici od satena, s prorezom na trbuhu, koja je u prvi plan stavila njezinu vitku, manekensku figuru i duge noge. Riječ je o haljini s potpisom brenda Bevza koju je lijepa brineta upotpunila neobičnim crnim sandalama.

  • +12
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Takozvane toe-loop sandale na petu sestre blizanke su jednako omraženih japanki na petu koje ne prestaju dijeliti trendseterice. Oba modela cipela ovog će proljeća imati ključnu ulogu, a modni stručnjaci tvrde kako će uskoro biti omiljeni komad u ormarima modnih ovisnica.

Kako ove cipele ili volite ili mrzite, teško nam je povjerovati da će ova obuća preplaviti hrvatske ulice. Jedno je sigurno - nije za svakoga.

Gdje kupiti?