GRECE GHANEM

Niste sigurni kako traper od glave do pete stoji ženama iznad 50? Ova chic influencerica dokazuje da je to sjajan odabir

20.04.2021 u 12:50

Bionic
Reading

Grece Ghanem, omiljena influencerica sa srebrom u kosi, ponovno je pokazala zbog čega je njezin profil na Instagramu sve popularnije modno odredište za brojne fashionistice

Uvijek u korak s trendovima, a opet tako svoja, Grece Ghanem, sjedokosa kanadska influencerica rođena u Libanonu, s lakoćom slaže genijalne stajlinge zbog kojih joj konstantno raste broj fanova.

Premda se mnoge dame u dobi iznad 50 ne bi usudile uskočiti u all denim kombinaciju, to nije slučaj s karizmatičnom Grece, ženom koja ima itekako ima stila i ne boji se eksperimentirati.

Za svoj je novi look, koji uključuje cool košulju od trapera, nastalu kao plod suradnje omiljenog danskog brenda Ganni i Levi'sa, i traperice (Luisaviaroma), dobila pregršt komplimenata.

  • +15
Traperice visokog struka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Trendi bob, crveni ruž i naočale retro okvira odlično su se uklopili u ovaj stajling pedeset plus influencerice sa sjajnim osjećajem za modu.

Grece, koja ima prepoznatljiv stil kojem je godinama vjerna, najbolji je dokaz toga da vesele boje i uzorci nisu rezervirani samo za mlade zaljubljenice u modu.

'Iako sam u 50-ima, to ne znači da sam ljubiteljica staromodnih kombinacija. Uvijek sam voljela jake boje, uzorke... Volim komade koji govore sami za sebe i bezvremeni su, a istovremeno lijepi i praktični. Moj se stil nije mijenjao tijekom godina - čvrsto vjerujem da možete ostati vjerni svom načinu odijevanja bez obzira na godine', rekla je sjedokosa influcencerica koja živi u Montrealu.