SVI JOJ SE RUGAJU

Ništa nije slučajno: Za obraćanje glasačima Melania Trump odjenula pomno osmišljeni stajling koji je naišao na podsmijeh javnosti

26.08.2020 u 09:45

Bionic
Reading

Melania Trump obratila se američkim građanima iz Bijele kuće drugog dana konvencije i još jednom ih pozvala da glasuju za Donalda Trumpa koji je iste noći nominiran za predsjedničkog kandidata Republikanske stranke. Prva dama je za tu prigodu pomno razradila svoj govor, ali i stajling kojim političke ličnosti često odašilju željene poruke ili ukazuju na određene stvari

Prva dama održala je govor pred malobrojnim slušateljima u Bijeloj kući tijekom druge noći Republikanske nacionalne konvencije, razljutivši odabirom lokacije demokrate koji tvrde da je predsjednička rezidencija neprimjereno mjesto za takve nastupe i da uključuje neprimjereno trošenje javnih resursa.

Mnogi su Melaniji Trump zamjerili i to što je govor održala baš iz vrta Rose Garden koji je prvotno dizajnirala njezina prethodnica Jackie Kennedy, a koji je Slovenka po mišljenju američkih građana uništila svojim minimalističkim uređenjem.

Kao da to nije dovoljno, ni stajling lijepe Slovenke nije naišao na odobravanje javnosti. Iako je mislila da je sve dobro razradila, Melania nije prošla bez negativnih komentara i podsmijeha, a najveći podsmijeh izazvala je svojom maslinastom odjevnom kombinacijom military izgleda.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Brendan Smialowski / AFP / Profimedia

Cargo jaknu s džepovima Melania je u struku začinila debelim kožnim remenom, baš kao što je to radila u proteklim godinama mandata, a posebno u početku kada se strogo držala imidža koji je osmislila uz pomoć svog stiliste. Ovim je stajlingom prva dama vjerojatno nastojala podsjetiti javnost da je prijateljsko lice koje je tu uz njih sve ove godine, no postigla je upravo suprotan dojam.

Društvene mreže preplavile su fotografije na kojima Melaniju uspoređuju s diktatorima iz prošlosti kao što su Fidel Castro, Adolf Hitler i Josif Staljin, dok su je drugi usporedili s Putinom, a bilo je i onih koje je Melania u ovom stajlingu podsjetila na okrutnu tetu Lydiju iz hit serije 'Sluškinjina priča'.