HRVOJE HEGEDUŠIĆ:

'Nismo još donijeli konačnu odluku o razvodu'

24.04.2013 u 09:09

Bionic
Reading

Hrvoje Hegedušić tijekom 50-godišnje karijere nije dobio toliko medijske pažnje kao proteklih dana kada je u javnost stigla vijest da se razvodi od supruge Ksenije Erker nakon 39 godina

Glazbenik Hrvoje Hegedušić u intervjuu za Story ispričao je i svoju stranu. 'Bili smo u braku jako dugo, imali smo uspone i padove te po tome nismo izuzetak. Činjenica je da se nismo razveli, da imamo probleme koje moramo rješavati unutar obitelji i da svatko od nas ima svoj život koji ćemo dalje razvijati. Ne bih pričao o našim razlozima', rekao je.

Na pitanje planira li predati papire za razvod, odgovara: 'Nismo još donijeli konačnu odluku. To je naša intima. Ali činjenica je da smo Ksenija i ja proveli 39 godina zajedno, a taj broj ukazuje da smo itekako funkcionirali. Između mene i Ksenije odnos će biti onakav kako se dogovorimo', kaže Hegedušić.


Na pitanje je li 30-ak godina mlađa Ljerka Šemeš razlog bračnog brodoloma, kazao je: 'Apsolutno ne! A je li ona zaljubljena, morate pitati nju. Mi smo vrlo dobri prijatelji što i danas traje. Ako je brak poput tvrđave, onda ga vanjske okolnosti ne bi trebale uništiti. Za rastave i sastave krivi su isključivo akteri ljubavne priče.'

Otkrio je i kako Ksenija i on još uvijek žive pod istim krovom. 'Trenutačno smo uzdrmani svim ovim napisima. Plan nam je definirati naš odnos, a hoćemo li nastaviti zajedno živjeti, razdvojeno, fino komunicirati, vidjet ćemo. Naša je situacija vrlo specifična i jako mi je teško govoriti o intimnom odnosu sa suprugom', zaključio je.