SORAJA VUČELIĆ:

Nisam se zaručila!

04.10.2011 u 18:19

Bionic
Reading

Nakon raznih napisa kako se zaručila bivša natjecateljica Big Brothera Soraja Vučelić ljutito je demantirala sve takve glasine

Srbijanski mediji objavili su kako se stanarka Big Brothera koji je završio krajem lipnja, Soraja Vučelić, zaručila nakon samo tri mjeseca veze s Ivanom Pripuzom. Mladi bogataš navodno je Soraji dao zaručnički prsten, a ona je oduševljeno pristala postati njegovom suprugom, piše Index.hr

Soraja dodaje kako se nije prije htjela baviti demantiranjima, ali smatra da su mediji stvarno pretjerali ovaj put. Bivša natjecateljica Big Brothera kaže kako su to sve laži.

Soraja nadalje dodaje da takve informacije nisu ni od koga mogli čuti, te da tko god je to izmislio, ima bujnu maštu. Soraju su te dezinformacije stvarno naljutile jer, kako kaže, nemaju nikakve veze s istinom, piše Index.hr.

Soraja je rekla i par riječi o svom voditeljskom angažmanu u emisiji 'Sve za ljubav' s Brandonom koji je bio s njom u kući Big Brothera. Komentirala je kako je Brandon dobio otkaz i prisiljena je potražiti novog partnera. Osim toga je vrlo zadovoljna, a treme nema jer je na kamere naviknula.