DR. SLAVKO SAKOMAN:

'Nina Morić ima svoje emotivne lomove i oscilacije'

31.10.2013 u 15:12

Bionic
Reading

Nakon što je Nina Morić na talijanskoj televiziji optužila oca da ju je zlostavljao, progovorio je njezin otac, ali i njezin tetak, psihijatar Slavko Sakoman

Hrvatska manekenka, koja je na talijanskoj televiziji optužila oca da ju je zlostavljao, tom je ispoviješću šokirala rodbinu, a i javnost se pita zašto baš sada razotkriva svoju intimu.

Priznanje 37-godišnje Nine Morić zgrozilo je njezina oca Mirka Morića.

'Ne mogu k sebi doći otkad se to dogodilo. To su strašne laži koje su me tako pogodile da ne znam kad ću se oporaviti. Ne pitajte me više ništa jer ona je moje dijete. Ne shvaćam kakav se to lom dogodio', rekao je za Gloriju Ninin otac.

O svojoj je nećakinji progovorio i poznati zagrebački psihijatar dr. Slavko Sakoman koji je njezin tetak. 'Jako sam se iznenadio kad sam pročitao ono što je izrekla o svome ocu. O tome doista ništa nisam znao. Nina je mlada osoba, koja ima svoje emotivne lomove i oscilacije, i nesretna događanja u životu, a za to se uvijek traži neki razlog', rekao je za Gloriju.

Naime, Nina je prije nekoliko dana u intervjuu za talijansku TV postaju Canale 5 izjavila da ju je kao djevojčicu fizički i seksualno zlostavljao otac.

'Zbog očeva nasilja često sam kao dijete završavala u bolnici. Da bih pobjegla od fizičkog i seksualnog nasilja, odlučila sam otići iz Hrvatske čim sam dobila priliku. To je ostavilo trag na meni. Cijeli sam život zbog toga imala problema s muškarcima. Te je odnose obilježilo upravo ružno i nasilno djetinjstvo s mojim ocem. Kao djevojčicu me opetovano silovao', rekla je slavna manekenka i nastavila u jednako strašnom tonu.

'Kao dvogodišnja djevojčica bila sam oteta i zatočena u jednoj garaži. Sa 12 godina imala sam problema sa samoozljeđivanjem jer sam za očeva silovanja krivila sebe...'