SEKSI LJETNI TREND

Nina, Mila i Iva nikud bez vrućih hlačica

15.07.2010 u 07:00

Bionic
Reading

Ako žena želi naglasiti savršenu guzu, obući će šorc. Želi li pokazati duge noge, nema boljeg načina nego u iznimno kratkom šorcu. Uz to štiklice, i ženi nema ravne. Prepoznale su to i naše poznate ljepotice poput Ivane Ergić, Mile Elegović, Ive Majoli, Nine Badrić i Ide Prester

Ovog je ljeta valjalo malo pričekati prve vruće dane, a pravo je usijanje nastalo kada su modno osviještene i, dakako, vrlo samosvjesne djevojke počele promovirati novi trend: ultrakratki šorc. Za dan u gradu najčešće su to kratke traper hlačice uz koje ide majica-potkošulja te japanke. Idealno i za plažu.

No navečer će najsmjelije posegnuti za najfinijim bijelim ili crnim šorcevima, visokim štiklama i topićima sa šljokicama ili zakovicama ili, primjerice, na jedno rame. Nose se i šorc-kombinezoni, za noć i dan.

Kako to odlično izgleda, pokazale su nam neke od naših slavnih dama. Mila Elegović tako je u traper šorcu sa smeđim remenom, bijeloj majici i japankama ovih dana napustila Split, što nije moglo proći nezapaženo.

Ivana Ergić u bijelom je kombinezonu došla na jedan od svojih castinga za modne revije. Gornji dio Ivanine šorc kreacije bio je bez naramenica, što naglašava i gornje ženske atribute.

Kako bi trebala izgledati prava sportska elegancija, Iva Majoli je pokazala u bijelom šorc izdanju, a pravi je šik pokazala Ida Prester u ružičasto-crnoj varijanti, s printom tigrova krzna.

Da žena koja ima doista lijepe noge i na fensi večeri u šorcu može izgledati decentno i elegantno, najbolje je pokazala Nina Badrić. I Iva Jerković samosvjesno nosi vruće hlačice, njezin je stajling gotovo bez iznimke za svaku pohvalu.