POGLEDAJTE NOVI SPOT

Nina je spakirala kovčeg i otišla u Ameriku

09.05.2014 u 13:34

Bionic
Reading

U ranim jutarnjim satima, Nina Badrić sletjela je na američko tlo u društvu Olivera Dragojevića kako bi kao specijalna gošća sudjelovala na njegovoj glazbenoj turneji po gradovima Kanade i Amerike

Gotovo istodobno u medijski eter pušten je njezin najnoviji glazbeni videospot za pjesmu 'Dan D', koji je zbog Nininih iznimnih i hvaljenih vokalnih interpretacija, ali i pojavljivanja glumca Gorana Bogdana u ulozi njezina životnog partnera, proglašen novim hitom. Nina nije štedjela riječi hvale za mladog glumca kojeg je opisala zgodnim, pravim frajerom i iznimno talentiranim glumcem. I doista. Njih dvoje su kao par savršeno dočarali ljubavnu scenu rastanka.


Naime, strasni poljupci i zagrljaji, iskre koje frcaju na sve strane, ali i kemija između dvoje ljudi koji se naposljetku ipak rastaju tema su najnovijeg glazbenog spota Nine

Badrić. Snažne emocije, koje često dominiraju njezinim pjesmama pjevačica je ponovno zorno opisala izvrsnim izborom partnera. Prije dvije godine, naime, u njezinom glazbenom spotu za pjesmu 'Sanjam da smo skupa mi' ulogu je povjerila jednom od najnagrađivanijih hrvatskih glumaca Leonu Lučevu, a za novu pjesmu 'Dan D', koji je snimila u subotu, povjerenje je ukazala mladoj glumačkoj zvijezdi Goranu Bogdanu, trenutačno najzaposlenijem i prema mnogima najzgodnijem glumca. I nije pogriješila. Naime, svi oni koji su taj dan proveli na snimanju u zagrebačkom klubu Katran otkrivaju kako se između glazbenice i glumca osjetila istinska kemija, da su se prepoznali kao par i svoj posao odradili profesionalno.

Spot je snimljen pod redateljskom palicom Darka Drinovca koji nam također, prepun dojmova, otkriva da je snimanje prošlo u sjajnoj atmosferi: 'Nina i Goran odličan su glumački par. Kliknuli su na prvu te su s lakoćom snimili sve zajedničke scene.' Nakon godinu dana Nina Badrić predstavlja novu pjesmu, a već ovaj tjedan pakira svoje kovčege te odlazi u Kanadu i Ameriku gdje će nastupati na velikoj turneji Olivera Dragojevića, kao posebna glazbena gošća.