KAO DA JE MORSKA VILA

Nina Badrić zasjala u plavom

14.08.2010 u 10:18

Bionic
Reading

Nina Badrić oduševila je Dubrovčane i njihove goste na sinoćnjem koncertu svojim glasom, ali i stasom. Lijepa pjevačica je zasjala u plavoj dugoj toaleti otvorenih ramena

Nina je u petak navečer održala koncert na večeri Zvijezde pod Zvijezdama koju redovito svakoga ljeta organiziraju jadranski luksuzni hoteli. Koncert je održana na plaži hotela Palace, a Nina je i ovoga puta oduševila.

Pjevačica je blistala u dugoj večeranoj haljini denver plave boje koja se veže oko vrata i uz koju nakit jednostavno nije bio potreban. Minimalistički look Nina je upotpunila jednostavnom frizurom, kosom skupljenom na tjemenu i šminkom, gdje je sjenilom u boji haljine naglasila oči, očito se vodeći za provjerenom parolom 'manje je više'.

'Volim Dubrovnik. Uz njega me vežu prekrasne uspomene i tu seuvijek rado vraćam. Kao glazbenici poseban je osjećaj i zadovoljstvonastupati u neponovljivom i čarobnom ambijentu i pred ovakvom divnompublikom. Sve što mogu reći je da se sigurno vidimo i dogodine', kratkoje izjavila Nina neposredno nakon nastupa.

Posebno za ovu noć gastro tim Hotela Dubrovnik Palace kreirao je poseban meni s vrhunskim delicijama poput lososa posluženog na palačinkisa koprom, file pagra na salati od agruma te kolač od lavande.

Uz svoje najveće hitove odabrani posjetitelji uživali su u Nininoj izvedbi nekih od najvećih svjetskih evergreena.

Na koncertu je bio i njezin suprug Bernard Krasnić, s kojim se nedavno nakon nekoliko mjeseci razdvojenosti ponovo pomirila, tr brojne poznate osobe, psihologinja Gordana Buljan Flander, supruga bivšeg američkog veleposlanika u RH Lynn Montogomery, dubrovački vaterepolist Ognjen Kržić sa suprugom Majom, nekadašnjom Miss bivše države, poduzetnici Andrea i Hrvoje Čermak, Željka Ogresta i Dubravko Merlić i brojni drugi.