NE MOŽE BOLJE

Nina Badrić izgleda sjajno: Pokazala savršeno našminkano lice i glamuroznu frizuru

14.11.2019 u 11:38

Bionic
Reading

Zagrebačka pjevačica sjajnog vokala, lijepog lica i dobrog stila u slobodno vrijeme njeguje nešto prirodniji make up, no kada su u pitanju poslovni domjenci, zabave i svirke, Nina Badrić da si oduška. Rezultat je besprijekoran

Savršeno zaglađeno lice, pravilno naglašene konture, lijepo obrubljene usne te besprijekorno napravljen efekt mačkastih očiju pretvorili su sinoć Ninu Badrić u pravu glazbenu divu.

Naša poznata pjevačica prepustila se u ruke profesionalaca te na poseban način dotjerala frizuru i lice.

Za damsku frizuru s laganim valovima na jednoj strani bio je zaslužan frizerski salon Ane Karamarko, kojem je Nina vjerna već dug niz godina, dok se za šminku pobrinuo mladi vizažist Marko Tolić. Uz svoj stajling, koji se sastojao od crnog satena, Nina je kombinirala upečatljiv nakit, viseće naušnice u obliku ptice flamingo.

Za svoj izgled na jučerašnjem poslovnom nastupu pjevačica je dobila brojne pohvale i komplimente.

'Ljetni sam tip osobe i zato sam gotovo uvijek bez šminke. Volim ne razmišljati o tome što ću obući. Moj šminkeri mi često kažu da mi je koža prekrasna i pitaju me što radim, pa onda valjda što god radim, dobro radim. Zapravo cjelokupnu kožu lica i tijela mažem uljem smilja i koristim prirodne proizvode kao što je piling od smilja. Čini se da joj to odgovara. Ne opterećujem je kremama koje su pune aditiva i koje su teške. Puštam je da diše, da se prirodno čisti sama, ali uvijek se nekako vraćam na to ulje od smilja', rekla je nedavno za tportal Nina Badrić.

  • +6
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX