slatkica

Nikolina Ristović oduvijek je bila ljepotica: Pokazala je kako je izgledala kao djevojčica

26.08.2021 u 15:55

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana sve je oduševila fotografijom s kojom se pohvalila novom frizurom. Voditeljica i (u novije vrijeme) poduzetnica odlučila se na posvjetljivanje osvježenih vrhova, a najveća promjena zasigurno su 'zavjesa' šiške. I kao mala bila je prava krasotica što se može vidjeti na jednoj od njezinih rijetkih prizora iz djetinjstva

Nikolina Ristović za jednu od najzgodnijih domaćih slavnih dama i redovio se nalazi na listama najbolje odjevenih. U svom duhovitom stilu osvrnula na korjene svoje estetike koji sežu u njezine najranije dane.

'Ovdje se vidi odakle ta gracioznost, klasa, stil, smisao za modu i skromnost dolaze', opisala je fotografiju koju je objavila u Instagram storyu na koju je kao pojašnjenje dodala i 'obitelj na odmoru'. Na fotografiji je možemo vidjeti kao djevojčicu s kratkom tamno smeđom kosom i osmjehom na licu dok pozira uz članove svoje obitelji među kojima je i bratić Milav Žagar, kandidat za zagrebačkog gradonačelnika na lokalnim izborima prije pet godina.

Podsjetimo, Ristović je nedavno ušla u dizajnerske vode te pokrenula modni brend 'Guilty or Innocent'. Riječ je o ekološki osviještenom dječji brend s eko certifikatom koji je, prema riječima njezinim riječima, namijenjen hrabrim urbanim klincima i njihovim roditeljima.