OSVJEŽENi IZGLED

Bujna kosa u novom izdanju: Nikolina Ristović pokleknula pred frizerskim trendom koji skida godine

24.08.2021 u 13:46

Bionic
Reading

U odnosu na brojne dame s domaće društvene scene, Nikolina Ristović jedna je od onih koje rijetko mijenjaju imidž kada je riječ o kosi. Duga i blago valovita kosa postala je njezin zaštitni znak, a od nje se ovih dana odlučila oprostiti i pritom oduševiti svoje brojne pratitelje na Instagramu

Poznata hrvatska voditeljica već neko vrijeme plovi modnim vodama s vlastitim brendom 'Guilty or Innocent', a koji je namijenjen, kako je svojedobno izjavila, hrabrim urbanim klincima i njihovim roditeljima.

U sklopu modne kampanje brenda, Nikolina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je osim odjevnih komada s vlastitim potpisom predstavila novi imidž u znaku laskavih zavjesa-šiški.

U odnosu na druge verzije, ovaj poseban tip šiški ne pokriva čelo u cijelosti, suptilno obgrljuju lice i čine da cjelokupan izgled frizure izgleda lagano i prozračno. Osim toga, zavjesa-šiške laskaju različitim tipovima lica kao nijedne druge, stoga ne čudi njihova velika popularnost.

Malu ali vidljivu promjenu imidža Nikoline Ristović u komentarima su pozdravili njezini brojni pratitelji na Instagramu.

  • +5
Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL