A NE U BEOGRADU

Nikolina Ristović ipak rodila u Zagrebu

09.12.2014 u 10:05

Bionic
Reading

Voditeljica Nikolina Pišek u utorak ujutro na svijet je donijela djevojčicu, a na porođaju je uz nju cijelo vrijeme bio njen suprug Vidoje

Diplomirana dizajnerica i voditeljica Nikolina Ristović u utorak, 2. prosinca na svijet je donijela svoju drugu kćerkicu.


Nikolina se dvoumila hoće li roditi u Zagrebu ili Beogradu, no prevagnuo je njen rodni grad u kojem je rodila i svoju prvu kćer, 17-godišnju Hanu.

Njezin suprug Vidoje Ristović cijelo je vrijeme bio uz nju. Mama i beba se osjećaju dobro, a cijela je obitelj presretna što je mogla poželjeti dobrodošlicu još jednom članu.

Doznajemo od izvora bliskom paru da se Nikolina i Vidoje još nisu odlučili za ime, jer su svoju djevojčicu najprije poželjeli vidjeti. Suprug Vidoje presretan je što je postao otac pa večeras s prijateljima organizira proslavu.

Voditeljica koja se udala u rujnu 2013. u Monte Carlu za srpskog povjesničara umjetnosti uživa u najsretnijim danima života.

'Ako već odbrojavam posljednje minute svog života u pluralu (slobodno mi se obraćajte s Vi...), nema razloga da u zdravstvenoj ustanovi ne budem The Lady', napisala je nekoliko dana prije porođaja na svojem Facebook profilu Nikolina Ristović koja se u frizerskom salonu pripremala za odlazak u bolnicu.