ovo je bilo hrabro

Nikolina Pišek 'zapalila' društvene mreže 'najkraćim stajlingom ikada'

22.11.2023 u 14:48

Bionic
Reading

Poznata voditeljica Nikolina Pišek na svom Instagram profilu objavila je, kako sama kaže, 'svoj najkraći ikada stajling', a komentara nije nedostajalo

Dodjela Elle Style Awards privukla je veliki broj poznatih lica, a iz backstagea u Laubi javila se Nikolina Pišek. Na svom Instagram profilu objavila je fotografije iz backstagea, gdje je, kako kaže, najzabavnije. Nikolina je pozirala društvu našeg Fashion Gurua Borisa Banovića kojem se zahvalila što je bio 'adekvatan dodatak'.

No, u prvom planu našao se stajling naše poznate voditeljice. Zanimljivu i nadasve hrabru modnu kombinaciju potpisuje omiljeni modni dvojac eNVy room, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, a sama Nikolina nazvala ga je 'svojim najkraćim outfitom ikada'.

Odvažan stajling sastojao se od kratkih, šljokicama u potpunosti prekrivenim hlačicama koje su u prvi plan stavile Nikolinine vitke i duge noge. Uz hlačice kombinirana je crna košulja u stilu korzeta i bodija koja je isticala struk, a sve je bilo začinjeno mrežastim najlonkama i sandalama s platformom te naglašenom šminkom.

Ovaj pomalo pin-up stajling očekivano je privukao pažnju Nikolinih obožavatelja i pratitelja na društvenim mrežama koji su je nagradili s brojnim emotikonima goruće vatre.

  • +4
NIkolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'