prIVUkla poglede

Hrabar stajling: Nikolina Pišek nošenje čizama preko koljena digla je na novu razinu

07.11.2023 u 09:18

Bionic
Reading

Premijerom dugometražnog prvijenca redateljice Jasne Nanut otvoreno je 21. izdanje Zagreb Film Festivala, a taj događaj privukao je poznata lica. Među okupljenim mnoštvom isticala se voditeljica Nikolina Pišek i njezina odvažna modna kombinacija

Podršku redateljici Jasni Nanut i njezinoj komediji 'Sedmo nebo' pružila su brojna poznata lica u zagrebačkom Kinu SC, od voditeljice Mije Kovačić do glumačkih imena poput Ane Maras Harmander i Ane Begić Tahiri.

A ovaj događaj nije propustila ni poznata voditeljica Nikolina Pišek koja je za ovaj izlazak odabrala upečatljivu odjevnu kombinaciju i pokazala kako ona ove sezone nosi jesenske trendove.

Izbor je pao na crne tajice i sivi sako, oversized kroja koji seže preko bokova s džepovima i naglašenim ramenima. A izgled su zaokružili detalji, vrlo upečatljivi i pomno birani. Našao se tu tako kožni korzet koji je voditeljica nosila preko sakoa, a ispod kojeg je dodala crni remen te malu torbicu koju je prebacila preko ramena.

U KINU SC

Na otvorenju ZFF-a: Komedija Jasne Nanut privukla brojna poznata lica

Pogledaj galeriju

Međutim najviše pažnje privukle su visoke čizme, crne kožne, s visokom petom i špic vrhom. Zavodljiv model čizama sezao je Nikolini do pola bedara, pokrivši gotovo čitave noge, a voditeljica je ovim modnim izborom nošenje visokih čizmama, koje se svake sezone vraćaju na modnu scenu, nesumnjivo podigla na višu razinu.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'