FASHION GURU

Nikolina Pišek voli SM

07.10.2009 u 07:31

Bionic
Reading

Subotnju je špicu Nikolina Pišek iskoristila kako bi pučanstvu još jednom pokazala svoje batake, a oštrom oku Fashion Gurua nisu promakle ni njene nove cipele u SM stilu

SM model na nogama lijepe Pišekice jednostavno nije mogao proći nezamijećeno, kao ni standardno loša oprava na prekrasnom tijelu Renate Sopek. Prolaznu ocjenu ovog je tjedna dobila i Barbara Nola, ako se u obzir uzme njen standardni modni opus, a pohvale je zaslužila i Bojana Gregorić, koja se ponovo pokušava nametnuti kao žena od stila.

Dok je Natali Dizdar i dalje u bezuspješnoj potrazi za vlastitim stilom, dinamovac Davor Vugrinec ga je pronašao, pa se fino skockao i krenuo u šetnju. Predsjednička kandidatkinja Vesna Škare Ožbolt svojim modnim kombinacijama među svoje glasače kao da nastoji privući bajkere i kućanice, a Ana Begić požurila je uskočiti u čizme, iako prava jesen još nije ni započela. Prisjetivši se prošle zime, Fashion Guru zaključio je da nam sad ne gine gledati Anu sljedećih šest mjeseci u ovoj identičnoj kombinaciji.

Što je još rekao o ovotjednim modnim žrtvama, provjerite u fotogaleriji. I ne zaboravite glasati, tko vam je glam, a tko blam.