'SAMA PROVJERILA ČINJENICE'

Nikolina Pišek: Osjećam rasterećenje i olakšanje

28.07.2010 u 09:55

Bionic
Reading

Iako je u Nikolini Pišek postojala sumnja, tek je na godišnjem odmoru, iz krugova bliskih njegovoj novoj djevojci, doznala da je zaručnik vara

Premda je prije ulaska Kristijana Curavića na Farmu Nikolina izjavljivala da je svjesna toga koliko je njihova veza jaka te da joj je smiješno kada je ljudi pitaju boji li se hoće li je Kiki prevariti, to se dogodilo.

Story piše o tome kako je tijekom reality showa zaiskrilo između Žane Štrbac i Curavića koji su se i nakon boravka na Farmi nastavili viđati. Navodno su prošli tjedan viđeni u Novom Vinodolskom, a nedavno i u Bibinjama

Nikolina tvrdi da ima pouzdane informacije o tome da je sve to točno te navodi da ih je provjerila u krugovima bliskima Curavićevoj novoj djevojci, piše magazin Story.

'Vijest me zatekla potpuno nespremnu na odmoru, dobila sam je iz izvora Kristijanovoj novoj djevojci. Budući da nikada nisam komunicirala ni s jednom osobom iz tog kruga, provjerila sam činjenice i dobila potvrdu svojih sumnji, kao i potvrdu tvrdnje te osobe da je veza održavana već dulje vrijeme. Kao što sam i nebrojeno puta do sada izjavila, preko izdaje voljene osobe nikada ne bih mogla prijeći, pogotovo od osobe s kojom sam više od tri godine dijelila sve. Ne osjećam bijes, osjećam samo neko neobjašnjivo olakšanje i rasterećenjem, kao da su tek sada stvari stale na pravo mjesto. Očito je da ja nisam bila prava osoba, a on je napokon našao nekoga ravnog sebi, nekoga s kime je na istoj valnoj duljini. Iskreno, nadam se da je sada sretniji i ja mu to od srca želim', kazala je Nikolina za Story.