UKRALA POZORNOST

Nikoga ne ostavlja ravnodušnim: Megan Fox osvanula u dosad najizazovnijem izdanju koje malo toga ostavlja mašti

24.05.2021 u 09:11

Bionic
Reading

Svojom vezom s reperom Machine Gun Kellyjem, jedna od najljepših dama iz svijeta Hollywooda posljednjih mjeseci ne prestaje puniti medijske stupce, a ovoga puta uspjeli su postati glavna atrakcija na crvenom tepihu dodjele glazbenih nagrada Billboard

Glumica Megan Fox nakon braka sa zvijezdom serije 'Beverly Hills 90210' sreću je pronašla s 31-godišnjim američkim reperom Machine Gun Kellyjem. Na ovogodišnjem izdanju dodjele glazbenih nagrada Billboard uspjeli su privući svu pozornost - kako javnim izmjenjivanjem nježnosti, tako svojim modnim odabirima.

Megan Fox i Machine Gun Kelly Izvor: Profimedia / Autor: Rich Fury / Getty images / Profimedia

I dok je poznati reper na dodjelu pristigao u crnom odijelu u maniri ludih 70-ih, sa otkopčanom košuljom kojom je istaknula njegove brojne tetovaže, Megan Fox pažnju je plijenila u haljini kojom je malo toga ostavila mašti.

Crna kreacija u kojoj se pojavila Fox djelovala je poput izazovnog modela monokinija preko kojeg je nosila prozirnu suknju od tila, a djelo je poznate modne kuće Mugler.

Kako je imala priliku otkriti na svom Instagram profilu, za njezino izazovno izdanje pobrinula se poznata stilistica Maeve Reilly, a viđena kreacija na Fox brojne je podsjetila na vintage model Muglerove haljine u kakvoj smo 2019. godine imali priliku ugledati slavnu Kim Kardashian.