odličan izbor

Nikad ne izlaze iz mode: Elegantne i chic, ove hlače čine noge duljima, čak i kad ih nosite na ravne cipele

22.02.2024 u 05:58

Bionic
Reading

Izborom hlača ravnog kroja praktički je nemoguće pogriješiti. Lako se kombiniraju sa svakim komadom iz ormara, a uz to su izrazito laskave za siluetu vizualno izduljujući noge. Ovog proljeća bacite oko na ova četiri modela, a jedno je sigurno – jednom kad vam dospiju u ormar, nosit ćete ih od jutra do mraka

Ravne hlače predstavljaju jedan od onih komada kojima je nemoguće složiti loš stajling. Izrazito svestrane i vječno elegantne, mogu se kombinirati s ležernijim komadima u ormaru, poput jednostavne bijele majice kratkih rukava ili oversized trenirke, ali i s elegantnom košuljom za bezbroj chic izgleda - uz odgovarajući prsluk, sako ili kardigan.

Zahvaljujući uskom kroju na gornjem dijelu, ali mekom od bokova prema dolje, hlače ravnih nogavica naglašavaju oblike na pravim mjestima, a sve ovisi o odabiru savršenog kroja struka za vas (niski, srednji ili visoki).

No kakve hlače ravnog kroja odabrati već sada, za kraj zime i početak proljeća? Izbor je šarolik, od elegantnih i krojenih modela s vrlo visokim strukom do alternativnih modela od bordo kože, od šarenih životinjskih uzoraka do vječnih klasika. Ovo su modeli koji predstavljaju sjajan dodatak u ormaru i čine osnovu brojnih stajlinga.

Ravne crne, sive ili bež hlače

Tražite li svečan i klasičan izgled za ured ili elegantan - ali još uvijek poprilično cool - outfit za subotnji izlazak, hlače ravnog kroja predstavljaju alternativu koja se može nositi u svakoj situaciji. Ovaj model s bočnim džepovima, nošen uz crne balerinke, savršen je za oponašanje jednog od najpoznatijih izgleda Audrey Hepburn. Ako želite malo osvježiti garderobu, onda crni zamijenite sivim modelom i dobit ćete jednako elegantan izgled. Za nešto otmjeniji look s dodatkom glamura tu su modeli vrlo visokog struka i izrazito širokih nogavica – birajte crne za večernju varijantu, a bež su savršene za dnevni look.

Ravne kožne hlače

Kožne hlače, u svakoj nijansi i dizajnu, dokazuju se kao jedan od najtrendi modela za proljeće i ljeto 2024. jer baš svakoj kombinaciji, čak i onim najelegantnijim i klasičnim, daju rock štih. Osim vječnih crnih modela, bacite oko na bordo boju, a ona ove sezone dolazi do izražaja. Kožne hlače u boji kestena vrlo su laskave, lako se kombiniraju i stajling čine malo drugačijim.

Ravne hlače sa životinjskim uzorkom

Leopard, kao i ostali životinjski uzorci, poput zebre, vraća se u izrazito chic verziji uoči ovog proljeća i ljeta, a kombinira se tako da pruži alternativni prizvuk potpuno crnom izgledu. Unatoč upečatljivom printu, ovakve hlače nose se kako u večernjoj, tako i dnevnoj varijanti, a odlično se slažu s prijelaznim jaknama, kaputima i gležnjačama.

Ravne traperice, klasične plave ili sive

Praktične i uvijek aktualne, bilo da se radi o dnevnom ili ležernom večernjem chic looku, ravne traperice uvijek su dobar izbor - pogotovo u trendi nijansama poput sive i svijetlog trapera. Savršene su za kombiniranje s visokim gležnjačama i kitten potpeticama, ali odlično izgledaju i nošene uz ravne balerinke ili tenisice.

  • +10
Ravne hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo