MANJE JE VIŠE

Nikad ljepša Catherine Zeta Jones mamila uzdahe u maloj crnoj haljini

17.10.2017 u 10:11

Bionic
Reading

Na crvenom tepihu u Cannesu glumica Catherine Zeta Jones izgledala je, bez pretjerivanja, kao milijun dolara. Atraktivna Velšanka bila je mamac za poglede u elegantnoj crnoj haljini, a ona je dokaz za to da žena može izgledati seksepilno i kada ne otkrije previše

Glumica Catherine Zeta Jones stigla je u Cannes kako bi promovirala novi film 'Cocaine Godmother'. 48-godišnja ljepotica, koja se nekoliko puta našla na listi najbolje odjevenih žena svijeta, teško da može ostaviti nekog ravnodušnim na crvenom tepihu. Iako se rijetko pojavljuje u javnosti, svaki put Catherine izgleda besprijekorno, a njezina europska ljepota ostavlja bez teksta.

Velška glumica mamila je uzdahe na jednom od najpoznatijih crvenih tepiha koji svake godine okupi holivudsku kremu, stoga ne čudi to da se ozbiljno prihvatila modnog zadatka. Slavna glumica odabrala je elegantnu crnu haljinu modne kuće Cushnie et Ochs, u kojoj je izgledala kao milijun dolara.

  • +6
Catherine Zeta Jones Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Senzacionalno izdanje lijepe Velšanke dokaz je da žena itekako može izgledati seksepilno u haljini koja ne otkriva previše. Midi kreacija s ravnim završetkom osebujna je zahvaljujući unutrašnjoj strani koja se uzduž preklapa u elegantne valove, a zahvaljujući činjenici da se kopča oko vrata, lijepa oskarovka nije kombinirala previše nakita, koji bi u ovom slučaju bio suvišan.

Jedini nakit za koji se glumica odlučila bile su decentne ring naušnice koje su se vratile u modu na velika vrata, a ukoliko želite saznati koji će trendovi vladati ove sezone, zavirite ovdje. Cjelokupan outfit ljepotica je začinila crnim štiklama Christiana Louboutina i ženstvenom frizurom u stilu 50-ih.