HIT SEZONE

Trendovi nalažu: 5 komada koje morate imati u svom ormaru ove jeseni

06.09.2017 u 06:56

Bionic
Reading

Modni trendovi ne miruju ni sekunde. Još jučer smo bili u lepršavim ljetnim haljinama, a danas nam vodeći svjetski dizajneri pod nos serviraju jesenske trendove koji će dominirati ove sezone. U moru modnih poslastica koje nas već očekuju u trgovinama odabrali smo pet odjevnih komada koje morate imati u svom ormaru

1. Karirani kaput

Camille @camillecharriere @vogueparis

Objavu dijeli Sandra Semburg (@sandrasemburg)

Karirano je ove sezone jedan od nezaobilaznih trendova koji nas očekuju u trgovinama. Zavirite li u trgovine, već sada možete pronaći karirana odijela, sakoe, cipele, bluze, pa čak i nakit. Kaput je svakako odjevni komad u koji se isplati investirati, pa zašto onda on ne bi bio karirani, a možete ga pronaći u gotovo svakoj trgovini high street brendova.

  • +11
Karirani uzorak Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

2. Bajkerske čizme

Friday morning @veronikaheilbrunner @loewe #parisfashionweek

Objavu dijeli Sandra Semburg (@sandrasemburg)

Popularne martensice doživjele su svoj veliki povratak, stoga su vodeći svjetski dizajneri poput Hermèsa osmislili kolekciju bajkerskih čizama s dozom elegancije. One su definitivno komad obuće koji ćete poželjeti ove sezone u svom ormaru. Bez obzira na to jeste li ljubiteljica klasičnih pankerskih ili malo ženstvenijih modela oslikanih cvijećem, ukrašenih biserima, šljokicama ili čipkom, u kvalitetan par bajkerskih čizama isplati se uložiti novac.

3. Štikle ukrašene nakitom

Princess shoes @manoloblahnikhq @giorgiatordini #milanfashionweek @vogueparis

Objavu dijeli Sandra Semburg (@sandrasemburg)

Štikle s kristalima, biserima i broševima postale su svojevrsna zamjena za nakit. Imate li u ormaru par prekrasnih štikli ukrašenih svjetlucavim nakitom, naušnice, ogrlice i narukvice gotovo da vam i ne trebaju. Ova je sezona obilježila kraj neutralnih boja i basic stila odijevanja, a otpočela je vladavina statement komada poput raskošnih naušnica te nakitom ukrašenih cipela, odjeće, ovratnika, kragni itd. Ljepotice poput ovih štikli iz Zare podignut će baš svaki stajling.

4. Cheongasm haljina

Couldn't imagine a better look for the season @the_attico

Objavu dijeli Sandra Semburg (@sandrasemburg)

O trendovima cheongasm i quipao već smo ranije pisali. Takozvane cheongasm haljine preplavile su društvene mreže i osvojile ulice svjetskih modnih metropola. Satenske haljine ukrašene kineskim ovratnikom i cvjetnim motivima jedan su od iznenađujućih modnih trendova koji nas očekuju na jesen, a s obzirom na to da je riječ o upečatljivom odjevnom komadu, cheongasm haljina osebujna je sama po sebi, stoga ju je dovoljno kombinirati uz trendi čizme-čarape i statement naušnice koje će se odlično uklopiti ukoliko podignete kosu u visoku punđu u tradicionalnom kineskom stilu.

5. Biserne naušnice

pearl c o m e t #earings #handmade #accessories #dunasab 🆕

Objavu dijeli Dunja Sabljic (@dunasab)

Vjerojatno ste primijetili da su biseri preplavili trgovine. Nalaze se na svemu što vam padne na pamet, a posebnu pažnju privući ćete upečatljivim bisernim naušnicama koje su apsolutni must have sezone. Ako se pitate gdje kupiti najljepše biserne naušnice, provjerite ovdje

  • +35
Biseri su posvuda Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije