PRIRODNA LJEPOTICA

Slavna glumica pozdravlja iz kreveta bez trunke šminke

04.09.2017 u 20:22

Bionic
Reading

Kao što nas je oduševljavala svojim brojnim izdanjima na crvenom tepihu, velška glumica Catherine Zeta-Jones oduševila je ovih dana i fotografijom iz kreveta bez trunke šminke

Prirodnu ljepoticu i s njenih 47 godina odlikuje mladenački ten kojega je ponosno pokazala na fotografiji koju je objavila na svom Instagramu u nedjelju.

Na fotografiji se slavna brineta zavodljivo smije, dok joj golo rame koje je izmigoljilo ispod pokrivača, prekrivaju uvojci njezine prekrasne kose.

Sleeping in @casazetajones! #SelfieSaturday #CasaZetaJones

Objavu dijeli Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Catherine je u braku s glumcem Michaelom Douglasom od studenog 2000. godine. Vezu su započeli 1999. godine, a u kolovozu iduće godine rodio im se sin Dylan. U travnju 2013. dobili su i kćer Carys Zeta.

Sedamdesetdvogodišnji oskarovac Michael Douglas nedavno je otkrivajući neke detalje iz privatnog života rekao kako mu je borba s rakom grla pomogla mu je da spasi brak. Kako je objasnio, teška bolest natjerala ga je da ponovno sagleda svoj život i shvati koje su mu stvari najvažnije, a to su supruga i djeca.

'Rak je bio u četvrtoj fazi. Ozdravljenjem sam dobio novu priliku cijeniti život. Sve to dalo mi je i priliku da provedem više vremena sa suprugom i djecom. Kada uđeš u 70-e, sve se mijenja, shvatiš da je kraj blizu, a obitelj mi daje snage u svemu tome', izjavio je Douglas te dodao: 'Svaki brak ima svoje probleme. Ako želiš da uspije i potrudiš se u tome, tako i bude. Catherine i ja smo sada bliži nego ikada. Osjećam se kao da smo oboje 17-godišnjaci.'

Nedavno je Catherine na svom Instagramu povodom sinovog 17. rođendana objavila video u kojem uz glazbenu podlogu pjesme 'Start me up' Rolling Stonesa nižu se zanimljivi isječci iz njihovog života.

  • +6
Catherine Zeta-Jones Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia