MOĆ MARAME

Ni slavna brineta nije odoljela hit modnom dodatku

10.07.2017 u 10:53

Bionic
Reading

Na romantičnom ručku s dugogodišnjim suprugom Michaelom Douglasom velška ljepotica Catherine Zeta-Jones sve je zadivila ležernim ljetnim izdanjem

Jedan od najdugovječnijih holivudskih parova dežurni paparazzi ulovili su u odlasku iz restorana u kalifornijskom Malibuu.

I dok se Michael odlučio za ležernu kombinaciju u znaku polo majice i kratkih hlača, njegova bolja polovica sve je zadivila u odjevnoj kombinaciji inspiriranoj safari stilom.

Elegantan dojam velška ljepotica ostvarila je odabirom lepršave maslinastozelene bluze utaknute u kaki hlače širokih nogavica, istaknute detaljem smeđeg remena.

Catherine Zeta-Jones Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poznata kao velika ljubiteljica modnih dodataka, kojima ističe osmišljene kombinacije, 48-godišnja glumica ovaj put odlučila se za neizostavne sunčane naočale, decentan nakit i hit svilenu maramu svezanu oko glave.

Ovaj mali, ali vrlo efektan detalj veliki je sezonski hit, a osim što daruje dozu elegancije i glamura, praktično je pomagalo u ljetnim mjesecima, o čemu dovoljno govori novo izdanje velške ljepotice.

Iako se šuškalo da se podvrgnula estetskim operacijama da bi održala mladolik izgled, 48-godišnja Catherine to nikad nije priznala tvrdeći da tajna njezine mladolikosti leži u ulju argana koje koristi kako bi hidratizirala kožu.