MAMINA KOPIJA

Kći Catherine Zeta-Jones njezina je slika i prilika

14.09.2017 u 14:19

Bionic
Reading

Stvar je prestiža dobiti osobnu pozivnicu za modnu reviju Michaela Korsa na ovogodišnjem Fashion Weeku u New Yorku. Brojna poznata imena zauzela su prve redove, a među njima je bila i glumica Catherine Zeta-Jones, koja je na reviju stigla u društvu svoje 14-godišnje kćeri Carys

Uzvanici na modnoj reviji Michaela Korsa, na njujorškom Fashion Weeku, ostali su bez riječi kada je u prvi red sjela slavna 47-godišnja glumica Catherine Zeta-Jones. No pogledi nisu bili upućeni njoj, već njezinoj pratnji, 14-godišnjoj kćeri Carys, koja joj nevjerojatno nalikuje.

  • +5
Catherine Zeta-Jones s kćeri Carys Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dobitnica Oscara odlučila je da je revija Michaela Korsa idealna za zajednički izlazak mame i kćeri, stoga su se i posebno dotjerale.

Tinejdžerka, koju je Catherine dobila u braku s Michaelom Douglasom, odlučila se za žutu mini suknju cvjetnog printa i crnu majicu otvorenih ramena. Uz sve to kombinirala je stiletto sandale s tankim remenčićima.

Za razliku od nje, Catherine je odabrala crnu haljinu s dubokim dekolteom, koja ima kožne detalje. 14-godišnjakinja je zaista njezina mala kopija, u čemu su se složili svi. Naslijedila je majčinu gracioznost i ljepotu, a hoće li krenuti stopama svojih roditelja i odabrati glumu za životni poziv, tek će se vidjeti.

  • +60
Michael Kors Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia