PRVA DAMA FRANCUSKE

Nikad je nismo vidjeli u ovakvom izdanju: Brigitte Macron privlačila poglede u trendi jednodijelnom kupaćem

13.08.2020 u 11:38

Bionic
Reading

Brigitte Macron, prva dama Francuske, po pitanju mode ništa ne prepušta slučaju, pa i kad je na odmoru

Supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona od kojeg je starija 24 godine, dobro je poznata po svojim detaljno osmišljenim modnim kombinacijama.

U njezinoj garderobi prevladavaju elegantni komadi vrhunskih francuskih dizajnera, osobito Louisa Vuittona, no na ljetovanju smo je prvi puta vidjeli u nečemu posve drukčijem.

Predsjednički par nije promaknuo fotografima dok su uživali ploveći na brodu na otoku Porquerolles na jugu Francuske.

  • +6
Brigitte i Emmanuel Macron na ljetovanju Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Za ovu je prigodu Brigitte koja redovito briljira kad su u pitanju stajliš modne kombinacije, odabrala trendi jednodijelni kupaći kostim u tamnoplavoj nijansi koji je otkrio da se prva dama Francuske može pohvaliti zavidnom linijom.

Jedna od najbolje odjevenih prvih dama, kosu je zaštitila šiltericom u istoj nijansi kao i kupaći kostim minimalističkog kroja kakvi su ove sezone apsolutni hit.

Jednodijelni kupaći kostimi već neko vrijeme bilježe porast popularnosti, a posve je razumljivo i zašto. Riječ je o klasičnom kroju koji pristaje svima jer uspješno prikriva nesavršenosti, a ističe ono što želimo otkriti.

Macronovima zasluženi odmor itekako godi jer nisu skidali osmijeh s lica, a predsjednik Emmanuel Macron se u jednom trenutku odvažio isprobati i jet ski.