PROBLEMI SA STOPALIMA

Nijedne cipele ne mogu se mjeriti s ovim tenisicama: Kraljica Letizia opet je prednost dala udobnosti

29.05.2024 u 10:33

Bionic
Reading

Nakon što je prisustvovala sastanaku sa Zelenskim u Kraljevskoj palači, kraljica Letizia ponovno se pojavila u još jednoj upečatljivoj kombinaciji posegnuvši ponovno za anatomski tenisicama

Nakon posjeta Volodimira Zelenskog, španjolski kralj Felipe i kraljica Letizia (nastavili su sa svojim službenim dnevnim redom. Kraljica Letizia je i ove godine predsjedavala finalom natjecanja u znanstvenom monologu 'Samo znanost', čiji je cilj uključiti i obučiti istraživače u znanstvenoj diseminaciji od ranih faza njihove profesionalne karijere. I za tu prigodu odabrala je odličan stajling za nadolazeće tople dane.

U skladu s već relativno visokim temperaturama u Madridu Letizia je posegnula za 'total white' outfitom koji uvijek tako dobro izgleda. Uz klasične bijele hlače ravno krojenih nogavica nosila je top bez rukava s potpisom dizajnerskog brenda Adolfo Domínguez.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: 797/DAVID/CORDONPRESS / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

Upravo je taj efektan top podigao ovu jednostavnu i tako nosivu kombinaciju. Ovaj vrlo upečatljiv komad isticao se trodimenzionalni prekriženim detaljima koji su spajali različite nijanse bijele i nude boje – vrlo originalno i elegantno, drugačije no ne pretjerano, baš u stilu jedne od najbolje odjevenih kraljica.

Međutim, ovo nije prvi put da vidimo ovu bluzu nepravilnih krojeva, Letizia, koja često reciklira modne komade premijerno ju je nosila na Međunarodnom sajmu suvremene umjetnosti-ARCOMadrid i to u kombinaciji tamnijih tonova.

A stajling je zaokružila tenisicama iz kojih ne izlazi u posljednje vrijeme. Riječ je o omiljenim joj anatomskim tenisicama Vivobarefoot, točnije modelu Geo Court III, a Letizia ih u posljednje vrijeme nosi s jako dobrim razlogom. Naime, nedavno je pretrpjela prijelom proksimalne falange srednjeg prsta na desnoj nozi. Ozljeda, zadobivena nakon nezgode, zahtijevala je previjanje da bi se područje imobiliziralo. A kada se tome još doda dijagnoza Mortonovog sindroma koju je dobila prije dvije godine te kronična metatarzalgija, jasni je zašto je Letizia sljedećih nekoliko tjedana prisiljena držati se podalje od visokih potpetica. Tako ovih dana uglavnom nosi spomenute anatomske tenisice, a našla je i odlične balerinke ravnih potplata.

Španjolski kraljevski par sa ukrajinskim predsjednikom Izvor: Profimedia / Autor: PPE / Sipa Press / Profimedia